Contact Rapid

0724 553 163
0768 195 315

Catalog Fier Forjat
 
 

Cum comand online?

1. Selectati din lista de produse a Magazinului Online produsul de care aveti nevoie. 

2. Imediat veti fi directionat intr-o pagina dedicata, de unde veti putea alege principalele caracteristici ale ale produsului (modelul, cantitatea sau alte detalii).

3. Tot din aceasta pagina veti putea adauga un nou produs in comanda. 

4. Odata completata comanda cu produsele si cantitatatile pe care intentionati sa le comandati, veti putea accesa o noua pagina pentru a vizualiza si verifica comanda. Aici puteti revedea lista produselor comandate si eventual puteti efectua modificarile pe care le mai considerati necesare.
5. Urmatorul pas este dedicat stabilirii adresei de livrare.

6. Comanda intra in lucru dupa  achitarea facturii proforme emise de fierforjatelemente.ro

7. Plata se face prin Ordin de Plata - in acest caz va rugam sa ne transmiteti prin fax sau e-mail o copie a Ordinului de Plata vizat de banca.

 

Pentru mai multe detalii legate de modalitatile de comanda va rugam sa ne contactati!

 

 -numere de telefon:0724 553 163, 0768 195 315

 -fax                      :0338 814 516

 -email                   :comenzi@sendone.ro

 

Elemente de fier forjat pentru garduri, porti, balcoane, scari, grilaje, mobilier sau decoratiuni din fier forjat. http://www.sendone.ro
Elemente de fier forjat pentru garduri, porti, balcoane, scari, grilaje, mobilier din fier forjat http://www.depozitelementefierforjat.ro

VA ASTEPTAM IN DEPOZITELE NOASTRE DE FIER FORJAT: FIER FORJAT BRASOV,FIER FORJAT BUZAU,FIER FORJAT BACAU,FIER FORJAT RAMNICU SARAT,FIER FORJAT FOCSANI,FIER FORJAT BUCURESTI SI FIER FORJAT PLOIESTI.